Emekli Memurun Maaşına Tepki
Türkiye Kamu-Sen Gaziantep Şubesi, emekli memurların maaşlarının iyileştirilmesi için Gaziantep'te toplanan şikayet dilekçelerini Ankara’ya gönderdi.

Bu yönde mücadelelerinin devam edeceğini kaydeden Avan, “Türkiye Kamu-Sen olarak yıllardır memurlarımızın ve memur emeklilerinin kanayan yarası haline gelmiş olan bu soruna parmak basıyor ve iktidardan adalet istiyoruz. Memurlarımız bu adaletsizliği ve bu zulmü hak etmemektedir. Bugün Türkiye’nin dört bir yanından, 81 ilinden memurlarımız feryatlarını kağıda döktüler, Başbakan’a gönderiyorlar. Yetkililer, milyonların feryadına kulak tıkayarak, sorunu yok sayamazlar. Sorunlara kulaklarını tıkayanlara, 5 yüz bin dilekçe ile sesimizi duyuracak, adalet isteğimizi ileteceğiz. İktidarın görevi adaleti sağlamaktır. Memur emeklilerine yapılan bu zulüm de son bulmalı, adalet sağlanmalıdır. Bilinmelidir ki, bu sorun sürdüğü müddetçe, milyonların feryadı, milyonların ahına dönüşecek ve sorumluların yakasına yapışacaktır” ifadelerini kullandı.
Yapılan basın açıklamasının ardından Gaziantep'te toplanan şikayet dilekçeleri Ankara’ya gönderildi. Dilekçelerin gönderilmesinin ardından toplanan gurup sessiz bir şekilde dağıldı .
