Oğuzeli'nde Kız Kur'an

Oğuzeli'nde kız Kur'an-ı Kerim kursu yararına kermes düzenlendi.

Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Hükümet Konağı karşısında organize edilen kermesin açılışında yaptığı konuşmada, gösterdiği gayretlerden dolayı Müftü Şaban Kondi'ye teşekkür etti.

Müftü Kondi de yardım ve dayanışmanın en güzel örneklerinden olan kermesten elde edilecek gelirin ilçede yapımı devam eden kurs için harcanacağını belirterek, vatandaşlardan ilgi beklediklerini bildirdi.

Törene Kaymakam Arif Gül, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Bulut, Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Günay, Oğuzeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özgül Balık, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir ile vatandaşlar katıldı.

Kermes bir hafta açık kalacak.

-Dekan Prof. Dr. Altıntaş'a ziyaretler

Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş'a ziyaretler sürüyor.

İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ ve İslahiye İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Dekan Prof. Dr. Altıntaş'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Dekan Altıntaş, atandığı görevinde fakülteyi layık olduğu yere taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğini belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyarette Müftü Şekerci, Altıntaş'a kitap hediye etti.

Muhabir: Zekeriye Şimşek - Orhan Çiçek

Yayıncı: Ömer Fansa
Kaynak: AA