Nevşehir’de AK Kadınlar Hatıra Ormanı Oluşturuldu

AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen 81 il’de, 81 AK Kadınlar Ormanı Projesi kapsamında Göre beldesi çıkışındaki ağaçlandırma alanında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, belediye başkanları ve partili kadınlar tarafından fidan dikildi.

Nevşehir’de AK Kadınlar Hatıra Ormanı Oluşturuldu
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Efe, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, belediye başkanları ve çok sayıda kadının katıldığı ağaçlandırma çalışmaları bir şenlik havasında geçti.

Gülşehir ilçesine bağlı Yeniyaylacık köyünde kurulu bulunan Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından dürüm ve ayran ikramının yapıldı. Davul eşliğinde halay çekilerek bir şenlik havasındaki etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Nevşehir İl başkanı Kazım Sunar, AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen 81 il’ de 81 AK Kadınlar Ormanı oluşturulmasına yönelik çalışmalarda bu yıl sonuna kadar , AK Parti’ye üye 7 bin kadın adına 7 bin fidanın toprakla buluşturulmasının planlandığını belirtti.

Etkinlikte daha sonra AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ,Ebubekir Gizligider,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Efe, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, belediye başkanları çam fidanlarını toprakla buluşturdular .
Kaynak: İHA