MHP Heyeti, Şehit Aileleri ve Gazilerin Derneğini Ziyaret Etti

Manisa'da içlerinde milletvekillerinin bulunduğu MHP'li bir heyet, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Heyeti, Şehit Aileleri ve Gazilerin Derneğini Ziyaret Etti
Ziyarete MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, İçel Milletvekili Dr. Ali Öz, Maliye eski bakanı ve Manisa Milletvekili Sümer Oral, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP eski milletvekilleri Mustafa Enöz, Ahmet Orhan, Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ve çok sayıda partili katıldı.

Ziyarette konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Yalçın, "Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi hiçbir konuda yalnız bırakmayacağız. Onlar ülkemizin vazgeçilmez değerlerini koruma uğruna büyük acılar yaşadılar. Minnetimizi sunuyoruz. Al bayrağımızla İzmir Alsancak’ta ‘Milli Değerleri Koru Ve Yaşat Bayrak’ mitingi düzenliyoruz. Şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve tüm halkımız 20 Nisan Cumartesi saat 15.00’de İzmir Gündoğdu Meydanı'nda bizimle olsun istiyoruz. Ne olursa olsun, milli değerler korunacak ve yaşatılacaktır" dedi.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş da, "Bizler vatanımızın bölünmez bütünlüğünü en kutsal değer olarak gördük ve gözümüzü kırpmadan canımızı vermekten kaçınmadık. Milli değerlerin korunması yaşatılması çok anlamlı bir cümledir. Bu değerlerin korunması Türkiye Cumhuriyeti'nin güvencesi olarak görülmeli ve asla yok sayılmamalıdır’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA