Ekip'te sezonun son oyunları

Ekip Tiyatrosu'nun çok iyi eleştiriler alan iki oyunu Parti ve Largo Desolato, bu sezon son kez sahnelenecek.

Ekip'te sezonun son oyunları
“Metehan, Hakan, İsmail, Müge, Pınar ve Sezin, 15 seneye yakın dostlukları üniversite yıllarına dayanan 6 eski arkadaştır… Sıkı dostlukları mezuniyetlerinin ardından sekteye uğramış, sonraki yıllar içinde görüşememiş olan bu eski dostlar, Metehan 'ın kısa süre sonra evleneceği nişanlısı Zeyno tarafından organize edilen sürpriz bir bekârlığa Veda partisinde Yıllar Sonra ilk kez bir araya gelirler…”

Prömiyeri 18. İstanbul Tiyatro Festivali 'nde gerçekleşen “Parti”, Nisan ayında sadece 1 kez oynanacak. Sonuna yaklaştığımız sezonda, ayın bu tek gösterimini kaçırmak istemeyenler, 28 Nisan Pazar saat 18.00'de, SahneHâl'de olabilirler.

Sahne serüveninde sona yaklaşan “Largo Desolato” da 27 Nisan Salı günü son kez sahnelenecek.

'Leopold Kopriva, yazdığı bir yazıyla, faili meçhul olarak kalması istenen bir davayı aydınlatmıştır. Şimdi bu yüzden, kim ya da ne oldukları tam olarak anlaşılamayan 'birileri ' tarafından, ne ya da nerede olduğu bilinmeyen 'bir yer 'e götürülmekle tehdit edilmektedir.

Ekip'te sezonun son oyunları

Bunun gerçekleşmemesi için yapması istenense, söz konusu yazıyı yazanın kendisi olduğunu inkâr etmesidir. Böylelikle dava yeniden faili meçhul kalacaktır… '