Oyder'den Taşköprü Çıkartması

Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nı Kastamonu'da yapan Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) üyeleri Taşköprü ilçesini ziyaret etti.

Oyder'den Taşköprü Çıkartması
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ın daveti üzerine aslen Taşköprülü olan OYDER Başkanı Şükrü Ilısal'ın ev sahipliğinde Taşköprü'yü ziyaret eden OYDER üyeleri, Taşköprü ilçesinin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Kent Parkı'nda Taşköprü'nün dünyaca ünlü kuyu kebabını tadan OYDER üyeleri daha sonra Pompeiopolis Antik Kenti'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında kazı başkanı Prof. Dr. Latife Summerer'in sunumunu dinledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan OYDER Genel Başkanı Hasan Şükrü Ilısal, aslen Taşköprülü olduğunu ve OYDER üyesi arkadaşlarını ilçesinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Sermayedar arkadaşlarının Taşköprü'yü tanımasını istediğini kaydeden Ilısal, "Arkadaşlarımın Taşköprü'nün tarihini, güzelliklerini görsünler ve yatırımlarına Taşköprü'yü de eklesinler istedim" dedi.

OYDER üyelerine Taşköprü ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'da OYDER üyesi misafirleri Taşköprü'de görmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA