Standard Profil’e Teşekkür Ziyareti

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğrencilerine teknik personel, burs, staj ve uygulamalı eğitim fırsatı veren ülkemizin en saygın kurumlarından biri olan Standard Profil’e Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı bölüm başkanından teşekkür ziyareti yapıldı.

Standard Profil’e Teşekkür Ziyareti
İnsan Kaynakları Direktörü Endüstri Mühendisi Olcay Özgiray’a Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümünde özenle hazırlanan bir çini hediye edildi.

İş garantisi en yüksek programlardan biri olan Lastik ve Plastik Teknolojisi Programına Standard Profil her dönem 1 Mühendisi hoca olarak Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’na görevlendiriyor. Endüstri Mühendisi Nesimi Kök, Endüstri Mühendisi Murat Şeker, Kimya Mühendisi Yusuf Güner, öğrencilerin dönemsel olarak dönüşümlü çeşitli dersleri yürütücülüğünü üstlendiler.

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli, “Lastik ve Plastik malzemeler, metal, tahta ve cam yerine alternatif malzeme olarak kullanılmakta. Öyle ki her gün kullanmak zorunda olduğumuz kalemimiz, telefonumuz, ayakkabımız, diş fırçamız ve hayatımızın sayısız vazgeçilmezleri artık lastik ve plastik katkılı malzemeden üretiliyor. Bu bölüm birçok 4 yıllık lisans programından çok daha iyi. Kimya bilimini ve ekip çalışmasını seven başarılı öğrencileri Lastik ve Plastik Teknolojisi Programına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA