Sınav Öncesi Moral Gecesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ünye Yurt Müdürlüğü, yurtta kalan öğrencilere sınav öncesi moral gecesi düzenlendi.

Sınav Öncesi Moral Gecesi
Gecede stres atan öğrenciler, bir gecelikte olsa sınav kaygısından uzaklaştı. Ünye Kültür Sarayı'nda düzenlenen moral gecesine Ünye Halk Eğitim Müdürü Mahmur Karabulut, Kredi ve Yurtlar Kurumu Ünye Yurt Müdürü Atika Birol, Kredi ve Yurtlar Kurumu idari personeli ve 150’ye yakın öğrenci katıldı.

Sosyal ve kültürel faaliyet kapsamında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ünye Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğlencede birbirinden renkli gösteriler yer aldı. İlk olarak Halk Eğitim’in açmış olduğu vuşu ve karate kurslarına katılmış olan 30 öğrenci, aldıkları eğitimi başarı ile sergiledi. Gösterinin ardından kursa katılan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Ünye Halk Eğitim Müdürü Mahmur Karabulut, belge takdiminin ardından konuşma yaparak, “Gençlerimize ne mutlu. Onlar geleceğin daha dinamik gençleridir ve diğer tüm üniversite gençlerinin böyle güzel faaliyetlere katılmasını diliyorum” dedi.

Gecede renkli görüntüler oluşturan ise yetenekli öğrencilerin hünerlerini sergilemesi oldu. Yurtta kalan kız ve erkek öğrencilerden oluşan 150 kişilik grup ise yapılan gösteri ve eğlenceyle sınav öncesi stres atmış oldu.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ünye Yurt Müdürü Atika Birol ise motivasyon gecesinin düzenleme amaçlarını belirtti.

Birol konuşmasında; “Eğlenceyi sınav öncesi öğrencilerin rahatlaması ve motivasyonu açısından düzenledik” dedi.

Kaynak: İHA