Şehit Polisler Dualarla Anıldı

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Asri Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte bir anma programı yapıldı.

Şehit Polisler Dualarla Anıldı
Kilis İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve çok sayıda personel ve eşlerinin hazır bulunduğu programa; Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ve bir çok kurum müdürü ile şehit aileleri ve yakınları da katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve şehitlik anıtına çelenk koyulmasının ardından, şehitler için Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar yaptığı açıklamada, bu yıl ilk defa Şehitlik içerisinde bir alan yaptırıldığını ve böylece mezarlık içerisinde dağınık halde bulunan şehitlerin isimlerinin şehitlik içerisindeki bu alanda temsil edildiğini belirterek,”Bu alanın yapılmasındaki katkılarından dolayı Belediye Mehmet Başkanı Abdi Bulut’a teşekkür ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar başta olmak üzere, Emniyet Mensupları şehit mezarlarına tek tek ziyarette bulunarak dualar okudu ve şehit mezarlarına gül bırakıldı .
Kaynak: İHA