Ptt’de Tekerlekli Sandalye Dönemi
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, PTT yaşlı ve özürlü vatandaşların daha kolay hizmet alabilmesi için tekerlekli sandalye hizmeti vermeye başladı.

Ben de güzel bir hizmet olacağını düşündüm. İlk önce PTT girişine tekerlekli sandalye için bir rampa yaptık. Ardından belediye bir adet tekerlekli sandalye verdi’’ dedi.
Maaşını PTT’den alan y ada diğer işleri için PTT’ye gelen yaşlı ve özürlü vatandaşların çektiği zorlukları görerek böyle bir uygulama yapmayı planladıklarını ifade eden güvenlik görevlisi Mustafa Işık, ‘’PTT çalışanları olarak, projemize destek veren müdürümüze ve tekerlekli sandalye hediye eden belediyeye teşekkür ediyoruz. Artık yaşlı ve özürlü vatandaşlarımız yorulmadan işlemlerini yaptırabilecekler’’ dedi.
