Öğrencilere Alan Tanıtımı Yapıldı

Fethiye Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü tarafından okulun 9. sınıf öğrencileri için alan tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Öğrencilere Alan Tanıtımı Yapıldı
Okulun konferans salonunda düzenlenen alan tanıtım toplantısında 9. sınıf Öğrencilerine Yiyecek ve İçecek Bölümünün tanıtımı gerçekleştirildi.

Kız Meslek Lisesinde okuyan ve bu yıl bölüm seçecek olan 9. sınıf öğrencileri için düzenlenen alan tanıtım toplantısında Ölüdeniz’de faaliyet gösteren Oyster Residences personelleri tarafından yiyecek ve içecek bölümü hakkında bilgiler aktarılıp, öğrencilerin soruları da cevaplandırıldı

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Fethiye Şefika Pekin Kız Teknik Meslek Lisesi Yiyecek, İçecek Hizmetleri Öğretmeni Gökhan Tutar, “9. sınıf öğrencilerimiz için gerçekleştirdiğimiz alan tanıtım günleri kapsamında bugün öğrencilere Yiyecek, içecek alanı ile ilgili olarak bir tanıtım gerçekleştiriyoruz” dedi.

Oyster Residences Sahibi Günsenin Günel ise “Biz Ölüdeniz’de 30 yıldan buyana lokanta işletmeciliği yapmaktayız. Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Öğretmenlerimiz bizlerden öğrencilere yiyecek içecek hizmetleri hakkında bilgi vermemiz için ricada bulundular. Bizde bugün 9. sınıfta okuyan öğrencilerimize yiyecek içecek hizmetleri ile ilgili konu üzerinde bilgiler aktardık” dedi.

Kaynak: İHA