MHP'li Bal: Hakkımızda hayırlısı

Eşi Döndü Akkaşoğlu için, “Her an bana zarar verebilir” diyerek mahkemeden koruma kararı aldıran MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, 'Hakkımızda hayırlısı' dedi.

MHP'li Bal: Hakkımızda hayırlısı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal'ın, eşi Döndü Akkaşoğlu için, “Her an bana zarar verebilir” diyerek mahkemeden koruma kararı aldırdı. Özellikle sosyal medyada oldukça konuşulan bu olay hakkında MHP 'li vekilden bir değerlendirme geldi.

'HAKKIMIZDA HAYIRLISI'
CNN Türk ekranlarında Ankara 'nın Gündemi programına katılan Bal, 'Ben bir milletvekiliyim ama aynı zamanda bir babayım. Benim iki tane evladım var. Döndü Hanım 'ın da hukuken eşiyim. Benim gerek eşimin gerekse çocuklarımın incilmesiyle yüreğime kan damlayacağının herkesin bilmesi gerekir. Bu bir kader meselesidir. Hayat insanları belli yerlere savuruyor. Biz de Allah 'ın çizdiği yolda önümüze çıkan badireleri atlata atlata gideceğiz. Hakkımızda hayırlısını diliyorum. Bunları kötü yorumlayan ve kötüye çeken insanları da Allah 'a havale ediyorum ' dedi.

'BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ'
Yasal yollara başvurması hakkında da konuşan Bal, 'Nikah da haktır, boşanmakta. İkisi de kanunidir. Biz her iki yolda birlikte hareket ediyoruz' ifadesini kullandı.