Kula’dan İspanya’ya Staja Gidecek

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2. öğretim öğrencisi Funda Kılıç, ERASMUS Öğrenci Değişim programı çerçevesinde İspanya’da staj yapacak.

Kula’dan İspanya’ya Staja Gidecek
Kula Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Funda Kılıç açıklamasında “Okulumuzda ERASMUS eğitimi ile ilgili seminer verildi.

Bu seminerde bazı bilgiler edindim ve gerekli sınavlara girdim. ERASMUS programına katılmaya hak kazandığımı öğrenince yurt dışına staj yapacağım şirketi buldum. Bu güne kadar yapılması gerek bütün işlerimi tamamladım. Yaklaşık 2 aylık bir süreç sonrasında İspanya’ya giderek stajıma başlayacağım. İspanya’ya gidişimdeki tüm giderler ERASMUS Öğrenci Değişim programı tarafından karışlanıyor. Kula’da benden başka ERASMUS Öğrenci Değişim programına katılan arkadaşım yok” dedi.

Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Tanıtım bölümü öğretim üyesi Nilgün Kök, yaptığı açıklamada, "ERASMUS Öğrenci Değişim programı çerçevesinde okulumuzda düzenlenen seminerde tüm öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı. Bu bilgilendirmenin neticesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2. öğretim öğrencilerimizden Funda Kılıç kendi gayretleri ile İspanya ile iletişime geçip tüm süreci tamamladı ve rektörlük bünyesinde açılan yabancı dil sınavına girerek başarılı oldu. Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü olarak biz bundan kıvanç duyuyoruz. Başka öğrencilerimize de model olması bakımından bizim için son derece önemli” diye konuştu.

Kök, “Öğrencilerimizin başka bir kültürle tanışmaları noktasında, farklı bir yere gitmenin çok önemli olduğunu ve öğrencilerimizin özel hayatlarında değişikliklere yol açacağı bilinci ile öğrencimiz Funda Kılıç’a manevi anlamda çok destek olduk. Sanıyorum ki İspanya dönüşünde edindiği tecrübeleri bizimle paylaşırken aynı kazanımları ve memnuniyeti kendisinden duymuş olacağız” dedi.

Kaynak: İHA