Başkan Toçoğlu, 'Birlikte Çalışmaktan Bereket Doğar'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hanlı ve Arifiye’de incelemelerde bulundu.

Başkan Toçoğlu, 'Birlikte Çalışmaktan Bereket Doğar'
Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Arifiye’de yapılan hizmetler karşılığını görüyor, bu da bizleri mutlu ediyor. Belediyesi ve teşkilatı ile Arifiye, vatandaşlarımızın hizmetinde. Bizim bereketimiz, birlikte çalışmamızdan geliyor. Başkanımızı da ortaya koyduğu önemli projelerden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hanlı ve Arifiye’de yürütülen çalışmaları inceledi. İlk olarak Hanlı Merkez Cami’nde vatandaşlarla birlikte Cuma namazını kılan Başkan Toçoğlu, ardından Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca ile esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Toçoğlu, hayırlı işler diledi. Ardından Hanlı’da devam eden asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cumhuriyet, Gündoğan ve Merkez Caddesi’ndeki çalışmalar kapsamında toplam 4 bin 500 ton asfalt atılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hanlı gezisinin ardından Arifiye Belediyesi’ni ziyaret etti. Arifiye Meydanı’nı inceleyen Başkan Toçoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’dan bilgi aldı. Arifiye Meydanı’nın tamamlandığını belirten Karakullukçu, eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini ve meydanın açılışa hazırlandığını belirtti.

Başkan Zeki Toçoğlu Arifiye Meydanı’nda yaptığı incelemenin ardından Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ilçelerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakullukçu, “İlçemizde 37 bin vatandaşımız ikamet ediyor. Hak, hukuk çerçevesi içinde nüfusumuza oranlı olarak, Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmetlerinden faydalandık. Büyükşehir Terminali ve ADARAY projesi büyük hizmet. Arifiye’nin meydan sıkıntısı vardı. Büyükşehir Belediyesi, 7 dönüm alan içerisinde projelendirilmesi ile birlikte Arifiye Meydanı’nın yapımını gerçekleştirdi. İnşallah Mayıs ayı içerisinde açılışını da yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” derken, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, “Hizmetlerimizden memnun olmayan kimse yok. Büyükşehir Belediye Başkanımıza vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise kendisine gösterilen misafirperverlikten ötürü Karakullukçu’ya teşekkür ederek, “Önemli bir tesit vardır. Birlikte çalışmaktan bereket doğar diye. Göreve başladığımız günden beri 10 İlçe Belediye Başkanımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Arifiye’de yapılan hizmetler karşılığını görüyor, bu da bizleri mutlu ediyor. Belediyesi ve teşkilatı ile Arifiye, vatandaşlarımızın hizmetinde. Bizim bereketimiz, birlikte çalışmamızdan geliyor. Başkanımızı ortaya koyduğu önemli projelerden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA