Ayvalık Devlet Hastanesi’ne Yeni Başhekim

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kısa bir süre önce istifa eden Başhekim Kürşat Elik’in yerine Nevşehir Dr. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Yıldırım Tunçer’in atandığı öğrenildi.

Ayvalık Devlet Hastanesi’ne Yeni Başhekim
Ayvalık Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yıldırım Tunçer; 1971 yılında Sivas Şarkışla’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri’de tamamladı.1995 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Bir yıl Sivas Şarkışla’da, bir yıl da Ankara Haymana ilçesinde pratisyen hekimlik yaptıktan sonra, Ankara Dış Kapı S.S.K. Eğitim Hastanesi'nde genel cerrahi asistanlığını tamamladı. Şubat 2004 yılından itibaren Sivas Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. Sivas Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısıyken, 2 yıl önce Dr. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yıldırım Tunçer’in bu sürede Türkiye’de ilk kez hasta uyutulmadan beyin tümörü ameliyatı gerçekleştirilmesinin saplandığı hastanede etkin çalışmalar yürüttüğü öğrenildi.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yıldırım Tunçer’in Ayvalık Devlet Hastanesi’ndeki yeni görevine önümüzdeki hafta başlayacağı bildirildi.

Kaynak: İHA