Oda Başkanlarından Ortekin’e Ziyaret

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ve oda başkanları, yaşadığı evde çıkan yangında eşi ve kayınvalidesini kaybeden Aydın Belediyesi eski Başkanı İlhami Ortekin’e taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Oda Başkanlarından Ortekin’e Ziyaret
Aydın'da 25 Şubat Pazartesi günü sabaha karşı evinde çıkan yangında eşi Fevziye Ortekin (67) ve kayınvalidesi Fatma Kurt'u (92) kaybeden İlhami Ortekin’e 21 Mart’ta hastaneden taburcu olmasının ardından ziyaretçi akını sürüyor. İşyerinde başsağlığı ve geçmiş olsuna gelen ziyaretçilerini ağırlayan Ortekin’in son ziyaretçileri Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ve oda başkanları oldu. Akşit, başkanlığındaki heyette Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Berberler Odası Başkanı Selahattin Çetindoğan, Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, İnşaatçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Terziler Odası Başkanı Yüksel Sabancı ve Manavlar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş yer aldı.

Oda başkanları adına İlhami Ortekin’e çiçek vererek geçmiş olsun ve taziye dileklerini ileten Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, “Başkanımızı hastaneden taburcu olduktan hemen sonra da ziyaret etmiştim. Kendisini bugün daha iyi gördüm. Allah O’nu bize bağışladı. Kendisini ayakta ve her gün daha sağlıklı görmek bizleri çok mutlu ediyor. Allah daha kötü olaylardan korusun. Büyüğümüz ve ağabeyimiz yaşanabilecek acıların en büyüğünü yaşadı. Hayat arkadaşını ve kayınvalidesini kaybetti. Oda başkanlarımızla bu gün birlikte kendisini tekrar ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik” dedi.

Birlik Başkanı Hulusi Akşit ve oda başkanlarına ziyaretleri için teşekkür eden İlhami Ortekin de, kendi başına gelenlerin her faninin başına gelebilecek imtihanlardan birisi olduğunu söyledi.

Ziyaretçilerine yaşamın güzelliklerinin kıymetini bilmeleri için tavsiyelerde bulunan Ortekin, “Talihsiz bir olay yaşadık. Eşimi ve kayınvalidemi kaybettim. İnsanın bunca yıllık anıları unutması kolay olmuyor. Allah’ın izniyle ben bugün buradayım. Tedavime doktorumun tavsiyeleri doğrultusunda devam ediyorum. Hulusi kardeşimi ve oda başkanlarımızı burada görmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.

Ziyaretten oldukça memnun kaldığı gözlenen İlhami Ortekin, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ve oda başkanlarını iş yerinin kapısına kadar gelerek uğurladı .
Kaynak: İHA