Engelliler 18 Nisan’da Umre Yolcusu

Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği üyeleri, imkansızlık nedeniyle gidemedikleri umre yolculuğuna hayırseverlerin desteği ile 18 Nisan günü çıkıyor.

Dernek Başkanı Mehmet Ali Bakici, destekleri için engelliler adına Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve işadamlarına teşekkür etti.Seslerini basın aracılığıyla hayırseverlere duyuran engelliler, 52 kişilik kafile halinde 18 Nisan günü kutsal topraklara gitmeye hazırlanıyor. İlçede yaşayan görme, zihinsel, ortopedik engelliler destekleri için Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Belediye Başkanı Mustafa Tuna, işadamları ve basın mensuplarına teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Tuna, tüm hayırseverlere teşekkür ederek, “Böyle önemli ve kutsal yolculukta bizleri de inşallah hatırlarsınız. Yolculuğunuzun hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Güle güle gidin, güle güle gelin inşallah.” dedi.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Engelli Mahmut Yıldız en büyük hayalinin gerçekleştiğini belirtti.

Tüm Özürlüler ve Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Bakici de, “Allah olsun dedi, basınımız vesile oldu, kullar ‘hadi’ dedi ve bu hayırlı iş gerçekleşti.” dedi.

Program, plaket töreninin ardından mevlidi şerif okunmasıyla ile sona erdi .