Didim'in Örnek Öğrencileri Ödüllerini Aldı

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce başlatılan 'Ayın Öğrencileri' değerlendirmesinde Mart ayında ayı öğrencileri seçilen öğrenciler ödüllerini Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver'in elinden aldı.

Didim'in Örnek Öğrencileri Ödüllerini Aldı
Didim Mesleki Eğitim Merkezinde Mart Ayında Ayın öğrencileri 1/B Sınıfından Aleyna Ersoy ile 2/A sınıfından öğrenci Tufan Köse olurken, Öğrenciler ödüllerini Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver’in elinden aldı. Ödül töreninde konuşan Oda Başkanı Ufuk Döver çırak öğrencilere Mesleki eğitimin, öğrencilere sadece mesleği öğretmediğini aynı zamanda Mesleki Eğitim Merkezi'nde meslek ahlakının da öğrenildiği bir sistem olduğunu söyledi ve öğrencilerin başarmak için her zamankinden daha çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Döver konuşmasının sonunda ayın öğrencilerini tebrik ederek ödüllerini verdi.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan ise Ticaret Odası Başkanına teşekkür ederek her ay kişilikli, başarılı, dürüst ve ideal öğrenci davranışı sergileyen öğrencileri “Ayın Örnek Öğrencisi” olarak seçmeye devam edeceklerini bu sayede öğrencileri olumlu davranmaya yönlendirerek, terbiyeli ve saygılı olmanın teşvik edici davranışlar olduğunun önemini kavratmak ve öğrencileri okula uyum sürecini etkinleştirmeye katkı sağlamaya çalışacaklarını dile getirdi .
Kaynak: İHA