Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince başlatılan "Gülümseyen Gözler" projesinin madde bağımlılığını konu alan kısa film ve slogan yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, polisin, gençlerin maddeye değil hayata bağlanmaları için etkin ve başarılı çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Batur, gençlerin hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak için kamu kurumları, milli eğitim, emniyet ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesinin önemine işaret etti.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik ise projeye şubat ayında başladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Projemizin amacı, bireylerin bağımlılık yapıcı maddelerle tanışmasını engellemek, maddeye ulaşılabilirliği azaltmak, madde kullanımı ve sonuçları hakkında farkındalığı artırmak, bağımlılık konusunda sosyal faaliyetlerle duyarlılık oluşturmak, madde bağımlısı bireylerin toplumsal yaşama yeniden uyum ve katılımlarını sağlamaktır. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz faaliyetler çerçevesinde yaptığımız kısa film ve slogan yarışmasında ödül kazanan arkadaşları tebrik ediyorum."

Ödül törenine Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu, müdür yardımcıları Behzat Tuzcu, Emin Göktaş, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Konuşmaların ardından Gülümseyen Gözler projesi kapsamında madde bağımlılığını konu alan kısa film ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ali Rıza Karasu

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA