Meryemana Pasajı Yenilendi

Selçuk ilçesinin ilk ve yakın zamana kadar en gözde mekanlarından olan Meryemana Pasajı, tamamen elden geçirilerek yepyeni bir görünüm aldı.

Meryemana Pasajı Yenilendi
Pasaj sahibi Nihat Mala, oldukça modern dizaynı ile pasajın yeni işletme sahiplerini beklediğini duyurdu. 15 yılı aşkındır atıl durumda olan ve bakımı yapılamayan İsabey Mahallesi'ndeki Meryemana Pasajı, yepyeni modern görünümü ve güvenlik sistemi ile hizmete hazır hale getirildi.

Toplam 424 metrekare alan üzerinde olan pasaj, içerisinde her biri 50 ile 25 metre kare arasında değişen 10 adet dükkanın hizmete hazır olduğunu belirten mülk sahibi Nihat Mala, pasajın baştan aşağı tamamen yenilendiğini, içerisinde bay-bayan WC bulunduğunu, ön ve arka kapısının otomatik olduğunu ve tamamen güvenli bir şekilde belli bir saatten sonra kapatıldığını ifade etti.

Pasajın 24 saat güvenli olduğunu hatırlatan Mala, güvenliğe büyük önem verdiklerini, bu nedenle güvenlik kameraları konulduğu, ayrıca her bir dükkanda merkezi sistem uydu alıcısı ile klima bulunduğunu kaydetti.

Pasajdaki dükkan fiyatlarının her bütçeye uygun olduğunu da söyleyen mülk sahibi, yeni pasaj sakinlerini beklediklerini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA