Ayvacık Eynel Köprüsü Jüri Özel Ödülünü Aldı

Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yaşanabilir ve Estetik Şehirler' konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Ayvacık Eynel Köprüsü’nün jüri özel ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Samsun İl Genel Meclisi nisan ayı ilk birleşim toplantısı Mustafa Karakurt’un Meclis Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk olarak gündemdeki maddeler hafta içi günlerde görüşülmek üzere dağıtımı gerçekleştirildi.

Daha sonra gündem dışı konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yaşanabilir ve Estetik Şehirler' konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Ayvacık Eynel köprüsünün jüri özel ödülüne layık görüldüğünü söyledi.

Ödülün kendisine teslim edildiğini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, “Eynel köprüsü, 2007 yılında ihale edildi ve 11 milyon 736 bin liraya mal oldu. Köprü, belki de ülke genelinde KÖYDES ödeneklerinden yararlanılarak gerçekleştirilen en maliyetli ve en estetik köprüdür." dedi.

MECLİS ÜYESİNDEN, KARAKURT'A SUÇLAMA

İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili İsmet Şahin yapılan hizmetlerin İl Genel Meclisi üyelerince bilindiğini belirterek, Meclis Başkanı Mustafa Karakurt’u siyasi davranmakla suçladı. Şahin, “Yerel seçimler yaklaşıyor diye bunlar anlatılıyor. Yapılan hizmetleri İl Genel Meclisi üyeleri ve kamuoyu biliyor. Bu açıklamalara gerek yok." şeklinde konuştu.

Mustafa Karakurt, kendisinin siyasi davranmadığını, yapılan hizmetleri aktarmaya çalıştığını ifade etti.