Ankara'da Trafik Kazaları: 3 Ölü

Ankara'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da Trafik Kazaları: 3 Ölü
Başkentteki ilk kaza, Konya Yolu'nun 50. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Konya istikametine gitmekte olan 06 BL 1798 plakalı otomobil, beton boru yüklü 06 KB 1018 plakalı TIR'ın altına girdi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Feci kazada Kezban Kaya, olay yerinde yaşamını yitirdi, aynı araçta bulunan Kadir Çamkerten ise ağır yaralandı. Kaya'nın cesedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarının ardından hurdaya dönen araçtan çıkarılarak, Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılan Çamkerten ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çamkerten, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

TIR'ın altına giren otomobil, çekici marifetiyle bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobilin tavan kısmının tamamen ezildiği görüldü.

Kaza nedeniyle Konya Yolu'nda uzun araç kuyruğu oluştu. Yapılan çalışmaların ardından trafik normale döndü.

1969 yılında Ankara doğan Kezban Kaya'nın 1988 yılında öğretmenlik mesleğine başladığı, 2010 yılından beri de Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde Osmanlıca okutmanı olarak görev yaptığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Çamkerten'in ise bir kargo firmasında şube müdürü olduğu öğrenildi.

TAKLA ATAN ARACIN CAMINDAN FIRLADI

Ankara'daki diğer kaza ise, Keçiören, Yozgat Bulvarı’nda gece saatlerinde meydana geldi. Çevre Yolu'ndan Keçiören istikametine gitmekte olan Emel Dinç (32) yönetimindeki 06 DL 7819 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle yoldan çıktı. Dinç, takla atmaya başlayan aracın camından yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekerken, sağlık ekipleri Dinç'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Dinç'in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp morguna götürüldü. Kaza sonrası aracın hurdaya döndüğü görülürken, tavanda bulunan kan izleri dikkat çekti. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı .
Kaynak: İHA