Mhp Genel Başkanı Bahçeli Aksaray'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adayı olacak ilk ismi Aksaray’da açıkladı.

Mhp Genel Başkanı Bahçeli Aksaray'da
MHP’nin mevcut İl Başkanı olan Dr. Rıfkı Karabatak’ı Aksaray Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Devlet Bahçeli, Aksaraylılardan destek istedi.

Aksaray Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen çok sayıda partilinin katıldığı tanıtım toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, çözüm sürecinden bahsederek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a eleştirilerde bulundu. Türkiye’nin aşırı derecede risklerle çevrelendiği, millet ve devlet bekasının pamuk ipliğine bağlandığı bir süreçte Aksaray’da olduklarını belirten Bahçeli, Aksaray’da olmasının anlamının çok fazla olduğunu ifade ederek, “Partimizin Belediye Başkan adayını ilan edeceğiz. MHP 385 gün Sonra yapılacak seçimler için hazırlıklarını sürdürmektedir. İl bazında ilk adayımızı açıklayarak, durmadan, yılmadan ve en ufak aksamaya prim vermeden başarıya koşacağız” dedi

MHP’ye ihtiyaç olduğunu ve MHP’ye olan çağrılar ve taleplerin çığ gibi büyüdüğünü savunan Bahçeli, “Aksaray’ın makus talihi bizimle değişecektir. İki dönem verilen ara 385 gün Sonra bitecektir. Bunu biliyor, inanıyor, Aksaraylılara güveniyorum. Aksaray’ın coşkun ırmaklar gibi üç hilale akacağını görüyorum. Aksaray’ın MHP’de karar kılacağına inanıyorum. Heyecanınız bunu gösteriyor. Mahalli idareler seçimleri bir milat olacak ve Aksaray’ın ters giden talihi düzelecek. Aksaraylıların umutsuzlukları bitecek, hizmet MHP ile gelecektir. Aksaray’a yapacaklarımız var, sözümüz var, vefa borcumuz vardır. Bu itibarla İl Belediye Başkan adayımızı ilk kez buradan duyuruyoruz. Aksaray’dan başlayan yolculuğun İç Anadolu’ya örnek olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE TEHLİKELİ BİR SÜREÇTE”

Türkiye’nin tehlikeli bir süreçte olduğunu ve Türk milletinin ateşe atılmanın eşiğine geldiğini iddia eden Bahçeli, İmralı görüşmelerini değerlendirdi. Bahçeli, “Karanlık kampanya aziz milleti bitişe ve batağa sürüklemektedir. Terör lobisi AKP’yi esir almıştır ve kardeşliğimiz, birlikte yaşama azmimiz silinmek istenmektedir. Başbakan’ın Milliyetçiliği ayaklar altına alarak Türklüğü yok farz etmesinde vicdan yozlaşmasının payı olduğu kadar, İmralı canisinin tesirinin olduğu da bellidir. Başbakan için tek amaç Başkan olmaktır. TBMM, dün istila ve işgale karşı direncin karargah merkezi iken bugün ne hallere gelmiştir. İmkansız görülen ne varsa hayata geçmiştir. Henüz Türk milliyetçileri Son sözü söylemedi. Çözüm süreci ismiyle başlatılan ve çürümeye yol açacak olan gelişmeler, yoğun saldırının gittikçe derinleştiğini gösterdi" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın kendilerini korkaklıkla itham ettiğini söyleyen Bahçeli, “Korkak mı, cesur mu olduğumuzu merak ediyorsan 44 yıllık mücadelemizin herhangi bir sayfasını aralaman ve gözden geçirmen her şeyi ortaya koyacaktır. Biz senin gibilerle mücadele ederek bugünlere geldik. Ölüm bile bizi yolumuzdan döndürmedi. Kurşunlar ve idamlar bile inançlarımızdan çevirmedi. Sen kim, bize korkak demek kim? Bizde mangal gibi yürek, yenilmeyecek kudret, haine aman vermeyecek cesaret, Türklüğü ezdirmeyecek fazilet, milleti yalnız bırakmayacak muhabbet vardır” diye konuştu

Bahçeli konuşmasının ardından MHP’nin Aksaray Belediye Başkan adayı olarak, partinin İl Başkanı Dr. Rıfkı Karabatak’ı açıkladı ve Aksaraylılardan destek istedi. Aday tanıtım toplantısı Ahmet Şafak konseriyle sürdü .
Kaynak: İHA