CHP Adıyaman İl Başkanlığı Danışma Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanlığı, İl Danışma toplantısı yapıldı.

CHP Adıyaman İl Başkanlığı Danışma Toplantısı
Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, CHP Parti Meclis Üyesi Murat Karayalçın, CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman İl Başkanı Aslan Palalı, Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şubesi Başkanı Rıza Tanrıverdi ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, “Ülkenin içinden geçtiği süreci hepimiz biliyoruz. Özellikle Kürt meselesi olsun, ekonomik politikalar olsun başta Suriye politikası olmak üzere, dış politika olsun, hepsinde çamura batmış durumdayız. Barış sürecinin başlamasını, Türkiye’ye barışın gelmesini biz Erdoğan’dan daha çok istiyoruz ve bunu da herkes biliyor. Biz bu kanın durmasını ondan daha çok istiyoruz. Türkiye’ye barış gelecek ama bu Cumhuriyet Halk Partisi ile gelecek” dedi.

CHP Parti Meclis Üyesi Murat Karayalçın ise, Fatih Projesi’nin eleştirerek, bazı gazetelerde yer alan haberlere göre bu projenin başarısızlıkla sonuçlandığını öne sürdü. Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti .
Kaynak: İHA