Ünlü Kuaförden Anlamlı Sergi

İzmir’e dünya birincilikleri kazandıran ünlü kuaför Harun Cici, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için salonunda ‘Hangi Kadın Çalışmıyor Ki’ konulu fotoğraf sergisi açtı.

Ünlü Kuaförden Anlamlı Sergi
Çalışmalarıyla kendi alanında fark yaratan, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de her zaman önde olan Cici, "Ben kadınları sadece güzelleştirmekle kalmıyorum. Dünyaya bakış açım toplumsal sorunların üstüne gitmemi gerektiriyor. Ben de bu anlamda her fırsatı değerlendiriyorum. Vermeye çalıştığım mesajlar bu ülkenin sosyal yaralarına parmak basmaktır" dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için özel bir firma tarafından hazırlanan ‘Hangi Kadın Çalışmıyor Ki’ konu başlıklı fotoğrafları ve içerdiği mesajları kuaför salonunda sergileyerek kadınlarla paylaşan Harun Cici, "Benim işim kadınlarla çalışmak. Sadece ülkemizde değil bütün dünyada cinsiyet ayrımcılığı nedeniyle kadınlar her alanda sömürülüyor. Ben de her türlü eşitsizlik karşısında duyarlıyım. Özel günlerde değişik çalışmalarımla bu tür eşitsizliklere karşı dikkat çekici mesajlar veriyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Günü de içeriği anlamıyla tarihte önemli bir yere sahiptir. Eau minerale Paris firmasının hazırladığı birbirinden çarpıcı ve ilginç fotoğrafları salonumda sergilemeye başladım. Amacım hem bu özel günün önemini vurgulamak hem de salonuma gelen kadınları duyarlı olmaya davet etmektir. Benim sosyal sorumluluk anlayışım bunu gerektiriyor. Fotoğraflar da çok ilgi görüyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA