Sıcak Çay Uğruna Bisikletli Mücadele

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, çay ocağı işleten Mesut Gülcan, çayların soğuk geldiği yönünde şikayetler artınca, elektrikli bisikletle servise başladı.

Sıcak Çay Uğruna Bisikletli Mücadele
Hizmetin daha hızlı olması ve esnafa daha sıcak çay vermek için başlattıkları bisikletli servis mücadelesinin çok yararını gördüğünü bildiren işletmeci Mesut Gülcan, 10 yıldan bu yana çay ocağı işlettiğini söyledi.

Küçük Sanayi Sitesi’nde çay ocağı işleten Mesut Gülcan’ın başlattığı bisikletle çay servisi ilgi topluyor. Elektrikli bisikletle işi hızlandıran Gülcan, esnafın soğuk çay şikayetlerini de sona erdirdi. İşletmeci Mesut Gülcan, “Sanayide 10 yıldır aşağı yukarı çay satıyoruz. Hizmetin daha hızlı olması için ve esnafın memnun olması için motorlu sisteme geçtik. Bütün esnaflar daha rahat etti. Hizmet sınırsız oldu. Hızlı bir şekilde çaylarını içebiliyorlar” dedi.

Uygulamadan memnun olan esnaflardan Şahin Başkent te, “Burhaniye sanayisinin esnafıyız. Çaylarımız motosikletle geliyor. Çok hızlı şekilde. Soğumadan içiyoruz. Çok memnununuz” dedi.

Garson İbrahim Karataş ise, “Elektrikli bisikletle götürüyorum. Bende memnun müşteriler de memnun. Günde çok çay dağıtıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA