Öğrenciler Akıllı Tahta İstedi

Yakuplar İlkokulu öğrencileri, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’u makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler Akıllı Tahta İstedi
Yakuplar İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Ahmet Torun'a ilçe hakkında ve belediye faaliyetleri hakkında sorular yönelterek başkandan bilgi aldılar. Öğrenciler Başkan Torun’dan okullarına Akıllı tahta istediler.

Ziyaretin ardından öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikram edilirken, aynı zamanda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Başkan Torun, geleceğin gençleriyle bir saate yakın sohbetin ardından onların sorularını cevapladı. Başkan Torun, misafirlerine belediyenin yapmış olduğu çalışmaları anlatırken, "Bizler, sizlerin geleceği için elimizden gelen çalışmaları belediyenin imkanları doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Özellikle sizlerin park ihtiyaçlarını, çocuk Oyun gruplarının oluşturulmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ancak bu ihtiyaçlarınız bir anda çözülecek sorunlar değil. Parkların yerlerinin tespit edilmesi, malzemelerinin bulunabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor, arkasından tabi bu işlerin maddi bir boyutu var. Bütçemizle ilgili olarak sorunlarımızı da çözdükten sonra zaman içerisinde sizlere daha çok park alanları sağlayacağız. Öğrencilerimizin başarısına katkı sunmak amacıyla Yakuplar İlkokuluna akıllı tahta alacağız. Eğitime katkımız devam edecektir" dedi.

Öğrenciler, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Öğrenciler ziyaretin anısına Başkan Torun ile birlikte resim çektirdiler .
Kaynak: İHA