Kadınlar Günü'nde Toprağa Verildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün kocası tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürülen üç çocuk annesi Gülcan Çelen, memleketi Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Gökler beldesinde toprağa verildi.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde bir kömür madeninde çalışan üç çocuk babası M. Çelen (38), Turgutlu'daki evine giderek, tartıştığı eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldürmüştü. Talihsiz kadın Gülcan Çelen'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Morgu'ndan alınarak, memleketi Kütahya'nın Gediz İlçesine bağlı Gökler Beldesine getirildi.

Kuzey Mahallesi 35 numaralı baba evinin önüne konan Gülcan'ın cenazesi, Babası Mustafa (61) ve annesi Nazife Ergün (54) ile kızı Hamide (17) ve 13'er yaşındaki ikiz çocukları Ahmet ve Samet ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Gülcan'ın tabutunu gören babası Mustafa, annesi Nazife Ergün, kızı Hamide, ikiz çocukları Ahmet ve Samet ile yakınları fenalık geçirdi.

Burada tüm belde halkı ile dua edildikten sonra gözyaşları arasında Güney Mahallesi Camisi önüne getirilen Gülcan'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardında Gökler mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İHA