Karaosmanoğlu Çiftçileri Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tarım Gıda Hayvancılık Yapan Çiftçilere Yardım Derneği Başkanı Faruk Tezer ile yönetiminde yer alan çiftçileri kabul etti.

Karaosmanoğlu Çiftçileri Ağırladı
Arazi toplulaştırmanın önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak çiftçimizin, köylümüzün, üreticimizin her zaman hizmetindeyiz’’ dedi.

Tarım Gıda Hayvancılık Yapan Çiftçilere Yardım Derneği Başkanı Faruk Tezer ile yönetiminde yer alan çiftçiler, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Tezer ile yönetim kurulu üyeleri, derneğin amacının çiftçilerin kamu kurum ve kuruluşlarla arasında köprü vazifesi görmek, projelere destek vermek, sorunlara çare bulmak olduğunu söyledi.

Tezer ile yönetiminde yer alan çiftçiler, Büyükşehir’in tarım alanında üreticilere verdiği katkı nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Büyükşehir’in ücretsiz ziraat mühendisleri ve veterinerlerin yanı sıra toprak analizleri, damla sulama ve su arklarının yenilenmesiyle ziraatçının, üreticinin, çiftçinin her zaman yanında olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için elimizi taşın altına koyduk, ne gerekiyorsa yapıyoruz. Tarım ve hayvancılığın modern yöntemlerle yapılması için üreticimize destek oluyoruz. Her zaman çiftçimizin, köylümüzün, üreticimizin hizmetindeyiz. Kandıra GİOSB’un hayata geçmesiyle bölgemiz tarım ve hayvancılıkta büyük önem kazanacak’’ ifadesini kullandı .
Kaynak: İHA