Chp’li Koç Okey Masasında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde ziyaret ettiği bir kahvehanede vatandaşların ısrarı üzerine taş okey oynadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ve partililerle, CHP Kilimli belde teşkilatını ve Kilimli esnafını ziyaret etti. Koç, ziyaret ettiği kahvehanede vatandaşların ısrarı üzerine taş okey oynadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç yaptığı ziyaretlerde halkla sohbet ederek, sorunların çözüm noktasında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra esnaf gezilerine devam eden Koç, Kilimli Polis Merkezini ziyaret ederek, polis memurlarına görevlerinde başarılar diledi. Kilimli gezisinin ardından, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Kilimli ilçesinin bağlı Çatalağzı belde teşkilatını ve Çatalağzı esnafını ziyaret etti. Çatalağzı’ndaki sorunların çözümü konusunda görüş alış verişinde bulundu .
Kaynak: İHA