Batarist Baha Gezilereine Devam Ediyor

Özel bir televizyon kanalında “Yetenek Sizsiniz” adlı yarışma programında Türkiye’nin beğenisini toplayan Bodrumlu minik yetenekBaha Bayırlı, gezilerine devam ediyor.

Batarist Baha Gezilereine Devam Ediyor
Gösterdiği yüksek performansla bütün gönülleri fetheden Baha Bayırlı, makam ziyaretine babası Zekeriya Bayırlı devam ediyor. Muğla valisi Fatih Şahin’i, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ardından Turgutreis Belediyesi Başkanı Mehmet Dinçber ziyaret etti. Baha Babası, annesi Duygu Bayırlı ve halası Nurhayat Akay ziyaretlerine devam etti.

Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, “Hiçbir müzik eğitimi almadan tamamen kendi üstün yeteneğiyle müthiş bir performans sergileyen minik bateristimiz Baha, başta Turgutreis olmak üzere tüm Türkiye’nin gururu oldu. Baha’nın müthiş yeteneğini keşfedip bunu Türkiye ile paylaşmasına destek olan sevgili anne ve babasına da çok teşekkür ederim. Baha’nın hem yarışmayı kazanmasında da hem de yarışmadan sonra müzik eğitimi alma konusun da Turgutreis Belediyesi olarak tüm desteği vermeye hazırız. Turgutreis Belediyesi olarak, final akşamı başta Bodrum Yarımadasındaki tüm belediyelerin olmak üzere herkesin Baha’ya destek olmasını istiyoruz. “ dedi.

Sempatik hareketlerini makam odasında da sürdüren Baha” Final akşamı herkesin desteği ile 100 puan alarak birinci olmak istiyorum. Yarışmadan sonra hem müzik eğitimime devam edeceğim hem de pilot olmak istiyorum” dedi.

Destekleri için Turgutreis Belediyesine teşekkürlerini ileten yetenekli baterist Baha ve ailesi İstanbul’a gitmek üzere Turgutreis’ten ayrıldı .
Kaynak: İHA