Başkan Özdemir 4 Yılı Değerlendirdi

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, seçim vaatlerini yerine getirmenin rahatlığı içinde olduklarını söyledi.

Başkan Özdemir 4 Yılı Değerlendirdi
Başkan Özdemir, Pirler Parkı’nda beraberinde AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen, başkan yardımcıları, belediye birim amirleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda belediyenin 4 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.

Sürdürülen çalışmalar ve planlanan projeleri anlatan Özdemir, "Halkımıza söz verdiğimiz tüm projelerimizi yerine getirdik ve getirmeyi devam ediyoruz. Bunun mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz" dedi.

Amasya Belediyesi’nin yatırım yapabilen önüne büyük hedefler koyabilen kurumsal bir kimliğe büründüğünü vurgulayan Özdemir, “Belediyenin çalışanlarına ve esnafına bir kuruş borcu yok. Sadece SGK'ya borcumuz var Özdemir, yeni hal ve toptancılar kompleksi, mahalle kültür merkezleri, kent bilgi sistemi, nazım ve uygulama imar planı, koruma amaçlı imar planı, kent mastır kültür ve turizm planı, dar gelirliye giysi ve gıda market, katı atık bertaraf tesisi, botanik ve kültür park, kent konseyi ile Sabuncuoğlu Şerefeddin Tıp ve Cerrahi Tarihi Müzesi gibi icraatların hayata geçtiğini, evsel ve sıvı atık arıtma tesisi, modern otogar, Ferhat ve Şirin Aşıklar Müzesi ve Kültür Merkezi projelerinin de sürdüğünü kaydetti.

Toplantıda söz alan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Karaman’da Özdemir ile ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti .
Kaynak: İHA