Başkan Gönenç Muhasebecileri Ağırladı

Bergama Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası temsilcileri, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’i ziyaret etti.

Başkan Gönenç Muhasebecileri Ağırladı
Muhasebeciler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Bergama Temsilcisi Akın Ergül, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan hafta kapsamında çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirterek, “Kutladığımız hafta dolayısıyla değerli belediye başkanı Mehmet Gönenç’i ziyaret etmek istedik. Kendisi her zaman bize destek olmuştur. Bu desteği artarak da devam ediyor” dedi.

Ergül, “Ziyaretlerimizde hem mesleğimiz, hem de oda faaliyetlerimiz hakkında bilgi paylaşıp Muhasebe Haftası’nı kutluyoruz. Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası’nda elimizden geldiğince mesleki sorunları ve mesleğimizi tanıtıp muhasebe mesleğinin daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nın Muhasebeciler Haftası’nı kutladı. Oda temsilcisi Ergül’e temennileri için teşekkür eden Başkan Gönenç, “Sizlere sağlık içerisinde nice haftalar diliyorum. Önemli olan bulunduğumuz konumda vatandaşa hizmet edebilmek, onları mutlu etmektir” dedi.

Gönenç, misafirlerine mesleklerinde başarı dileğinde bulundu .
Kaynak: İHA