Aü'de 3 Ayda 70’i Aşkın Etkinlik Düzenlenecek

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi Müdürü Prof. Dr. Nazmi Kozak, birim olarak bu yıl mart-mayıs dönemleri arasında Eskişehir’de 70’i aşkın etkinlik düzenleyeceklerini bildirdi.

Aü'de 3 Ayda 70’i Aşkın Etkinlik Düzenlenecek
Odunpazarı’ndaki Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Kozak, yapacakları etkinliklerle Eskişehir’in yaşam kalitesine küçük bir katkıda bulunmak istediklerini belirterek, Eskişehir halkına hitap eden etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Prof. Dr. Kozak, 3 aydan beri hazırladıklarını etkinliklerde, öğretim görevlilerinin çok büyük emeklerinin olduğuna da dikkat çekti.

Kozak, 3 ay süresince, ‘İlkokul öğrencileri turizmi öğreniyor’, ‘Eskişehir yerel basını’, ‘Eskişehir’in yemekleri’, ‘3. Turizm öğrencileri kurultayı’, ‘Türk dünyası turizm öğrencileri kurultayı’, ‘İlkokul öğrencileri Türk Dünyası Kültür Başkenti Eskişehir’i geziyor projesi’, ‘Filmlerle antik çağ türkülerle Anadolu’, ‘Öğrencilerimizin gözüyle ülkeleri’, ‘Eskişehir turizm tarihi’, Şaraplar ve markalar ’, ‘Biralar ve markalar’, ‘Eskişehir’in çağdaş seyyahları’, ‘Video görüşmeler’, ‘EFSAD ile birlikte turizm konulu fotoğraf yarışması’, ‘Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleri bitkiler ve turizm akademik konferansları’, ‘Anadolu Üniversitesi turizm projeleri’, ‘Odunpazarı turu’, ‘Eskişehir’de doğa aktiviteleri’, ‘Dr. Mehmet Özdemir ile turizm tarihinden konferansları’, ‘Türkiye’de kuş gözlemciliği’, ‘Türk dünyası sergileri’ konulu etkinliklerin düzenleneceğini belirtti.

Kaynak: İHA