Atmalılardan Barış Sürecine Destek

Malatya Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, barış ve çözüm serecine destek verdiklerini açıkladı.

Atmalılardan Barış Sürecine Destek
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması yapan Malatya Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıböyük, 32'ilde Atma, Atmaneki ve Atmi adıyla yaşayan Atmalılar, Hükümetin başlattığı barış sürecine tam destek verdiklerini bildirip, “Bu kez barış kazanacak” dedi.

Başıbüyük, “Her şeye rağmen, kardeşlerin barışını istemeyenlere rağmen, her barış görüşmesinin kesilmesine sebep olan, sabote etmeye çalışan çirkin yüzlü savaş lobilerine rağmen bu sefer başaracağız. Son 30 yılda ülkemizde yaşanan analarımızın ağlamasına, nice genç fidanlarımızın toprağa düşmesine, nice insanlarımızın göçüne, insanlarımızın yoksullaşmasına sebep olan çatışmaların artık Sona ereceği bir dönüm noktasına geldik” ifadelerini kullandı.

“Biz bu güzel ülkede barış içinde nasıl yaşanacağını biliyoruz. Biz savaşa 30 yıldır tanınan şansla bir yere gelinemediğini, çok zaman kaybedildiğini biliyoruz. biz artık savaşa şans vermiyoruz, barışa hoş geldin demek istiyoruz” diyen Başıbüyük, “Bu sefer başaracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA