Anneden Oğluna İş Desteği

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yeni iş kuran Ogün Çetin’in en büyük destekçisi annesi Hülya Çetin oldu.

Anneden Oğluna İş Desteği
İstanbul Caddesi Emrullah Ortaokulu’nun yanında bir panelvan satın alarak içerisinde “çubukta patates” satışı yapan Çetin, yeni iş kurmasında en büyük destekçisinin annesi olduğunu ifade ederek;” Bu işi kurmamda annemin desteği çok oldu. Şimdi kendisiyle iş arkadaşı olduk. Önceleri sadece festivallerde, özel günlerde seyyar olarak çubukta patates üreterek başladığımız işimizi, yine annemin desteği ile bir panelvan minibüs alarak onu iş yeri haline getirdik. Annemin özel makinasında özel çubuklara dizdiği patatesleri, bende fritözde kızartarak müşterilerimize satıyoruz. Ürettiğimiz patatesleri müşterilerimize tamamen katkısız olarak sunuyoruz. ” Dedi.

Anne Hülya Çetin ise, yeni iş kuran oğluna destek vererek onu ilk işinde yalnız bırakmayarak annelik vazifesini yerine getirdiğini, oğlunun iş kurmasına destek olmaktan onunla birlikte çalışmaktan Son derece gurur duyduğunu kaydetti.

Anne ve oğlunun üreterek her gün 14.00 ile 19.00 saatleri arasında günlük taze taze 1 TL’den satışı yapılan “çubukta patates” lerin özel soslarıyla müşterilere yeni lezzzet olarak sunduklarını belirtirken, annesinin de kadınlar gününü kutlamayı ihmal etmedi .
Kaynak: İHA