Keşan Doçek’ten 3 Faaliyet Birden
Edirne’nin Keşan ilçesinde faaliyet gösteren DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği), geçen hafta sonu, bisiklet ve yürüyüş faaliyetinin yanına bir de fuar gezisi ekledi.

Bu yıl 5.’ncisi düzenlenen ve 4 gün süren ve yaklaşık 80 bin kişinin gezdiği fuar aynı zamanda tüm Türkiye’den gelen bisikletçilerin de bir buluşma noktası oldu.
Fuarda; Türkiye’nin en faal ekibi olması nedeniyle Keşan DOÇEK ekibine de yoğun ilgi vardı.
Keşan’da kalan DOÇEK ekipleri de, hem yürüyüş, hem de bisiklet etkinliği içinde doğaya çıktı.
DOÇEK Yürüyüşçüleri 27. ve 57. Alay Yürüyüşü’ne antrenman olacak şekilde sıkı bir parkurda Kaletepe mevkiinde yürürken, bisikletçi ekip de “Keşan-Korudağ-Keşan” güzergahında bir performans turu düzenledi.
Keşan DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, faaliyetlerinin düzenli ve artarak devam ettiğini, doğa sporlarını bölgemizde yaygınlaştırmak, Keşan ve DOÇEK adını tüm Türkiye’ye duyurmak istediklerini söyledi.
