Mudanya Türkülerle Coştu

Mudanya Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Uğur Mumcu Kültür Merkezindeki konserle sanatseverleri mest etti.

Mudanya Türkülerle Coştu
Gece boyunca birbirinden farklı türküleri seslendiren koro, dinleyiciler tarafından bol bol alkış aldı. Konserin ikinci bölümünde, Türk halk müziğinin usta sanatçı Neşet Ertaş'ın eserlerini seslendirdi. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, "Belediyemiz Türk Sanat ve Türk Halk Müziği topluluklarımızın amatör bir ruhla oluşturdukları ve sanatlarını icra etmeleri beni fazlasıyla mutlu ediyor. Değme sanatçılara taş çıkartırcasına ve birbirinden güzel ve zor parçaları büyük bir ustalıkla seslendirmeleriyle Mudanyalıların gönüllerinde taht kurmuşlardır, kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca belediye olarak da her zaman yanlarında olarak desteklerimizi vereceğimizi belirtmek isterim" dedi.

Konsere Belediye Başkanı Hasan Aktürk, belediye başkan yardımcıları Seçil Pınar İncecik ve Akif Altıncan, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman katıldı.

Konserin sonunda Hasan Aktürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik, sanatçılara çiçek vererek teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA