Edirne Valiliği ve Trakya Üniversitesi’nden Eğitim Protokolü

Edirne Valiliği ile Trakya Üniversitesi arasında ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında bir protokol imzalandı.

Edirne Valiliği ve Trakya Üniversitesi’nden Eğitim Protokolü
İmzalanan protokol gereği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim konusunda yapılacak tüm çalışmalarda Trakya Üniversitesi ile işbirliği içinde olacak. Edirne Valisi Hasan Duruer’in makamında yapılan imza törenine Vali Duruer’in yanı sıra Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu katıldı.

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Edirne Valisi Hasan Duruer, protokol gereği eğitim konusunda yapılan çalışmalarda Trakya Üniversite ile işbirliği halinde olacaklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi’nin birlikte çalışacaklarını ifade eden Vali Duruer, “Güçlerimizi birlikte paylaşacağız. Güzel bir sinerji olacak ve tüm gelişmeler Edirne'nin eğitiminin daha iyi seviyeye çıkması sağlanacak diye düşünüyorum” dedi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük de,"Biz de Trakya Üniversitesi olarak Edirne'mizde eğitimde kalitenin daha da artması için Edirne Vilayetimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Valimizin önderliğinde yapacağımız bu ortak çalışmayla önümüzdeki süreçte öğrencilerimize verilen eğitim kalitesi daha da ileri gidecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA