Foça’da Alkol Kaza Yaptırdı

İzmir’in Foça ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, biri ağır iki kişi yaralandı.

Foça’da Alkol Kaza Yaptırdı
İlçe merkezinden Foça Deniz Üssü istikametine giden Erman G. (26) yönetimindeki 45 RS 720 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında bulunan bordür taşlarına ardından bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücü Erman G. ve Mehmet T. (25) yaralandı.Yaralılar, kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Erman G, daha sonra Menemen Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı, tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Hastanede yapılan alkol testinde sürücü Erman G'nin 155 promil alkollü olduğu öğrenildi. Otomobilde yapılan incelemede kilometre ibresinin kaza sonrası 120 kilometrede sabit kaldığı görüldü.

Olay yerine gelen trafik polisleri, kaza yerinde gerekli önlemleri alarak trafiği kontrollü bir şekilde sağlarken trafik bir süre tek şeritten verildi.

Kaza esnasında otomobilden etrafa saçılan parçalar itfaiye ekiplerince temizlendi. Kullanılamaz hale gelen araç oto kurtarıcı yardımıyla kaza yerinden çekildi .
Kaynak: İHA