Hassa'da ''Gülkent'te İlk Servis'' Projesi

Hassa'da ''Gülkent'te ilk servis'' SODES Projesi kapsamında Gülkent İlköğretim Okulu'na voleybol ve basketbol sahası kazandırıldı.

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, spor sahalarının açılış töreninde yaptığı konuşmada, her medeniyetin ticareti, teknolojisi ve sanatıyla olduğu gibi sporuyla da yükseldiğini belirtti.

Spora önem verdiklerini ve yıl içerisinde ilçede bir spor salonunun yapılacağını ifade eden Tekbıyıkoğlu, ''İlçemizde spor alanında da gelişmek istiyoruz. Mevcut stat sahası sentetik çim haline getirilecek. Bu sene SODES projeleri çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü faaliyetlerine ilişkin iki projemiz kabul edildi ve şimdi hep beraber bunlardan 'Gülkent'te ilk servis' isimli projemizi açıyoruz .İnşallah buradan şampiyon sporcular yetişir Gülkentlilere hayırlı olsun'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç, İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak, İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Üsteğmen Resul Kaya, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Mehmet Bolat, köy muhtarları ve vatandaşların katılımıyla spor sahalarının açılışı yapıldı.

Muhabir: Ekrem Sarcan / Salim Taş

Yayıncı: Anıl Bağrık
Kaynak: AA