Başarı Koleji’nde Sbs Gibi Deneme Sınavı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Başarı Koleji tarafından 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 4'üncü sınıfa devam eden öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Ödüllü Deneme Sınavı, Başarı Koleji’nde yapıldı.

Başarı Koleji’nde Sbs Gibi Deneme Sınavı
Bin 400 öğrencinin katıldığı sınavda, beklenilenin üzerinden katılımın olması nedeniyle sınıfların yanı sıra okul kantini, yemekhane ve laboratuvarlar da kullanıldı.Aileleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Başarı Koleji’ne gelen öğrenciler, okul bahçesinde sıra olduktan sonra sınava girecekleri salonlara alındılar

Sınav öncesinde Başarı Koleji Müdürü Akif İnci ve okul idarecileri tarafından sınav hakkında öğrencilere ve velilere bilgilendirme yapıldı. Saat 10.00’da başlayan ve Başarı Koleji öğretmenleri gözetiminde gerçekleştirilen sınav 11.30’da sona erdi. Öğrenciler sınavda ter dökerken veliler de Başarı Koleji'nin bahçesinde heyecanla çocuklarının çıkmasını bekledi.Çocuklarını bekleyen velilere Başarı Koleji tarafından pasta, poğaça, çay ve su ikramında bulunuldu.

Sınava Manavgat’ın yanı sıra Antalya merkez, Alanya ve Serik ilçeleri başta olmak üzere komşu ilçelerden çok sayıda öğrencinin katıldığını belirten Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü Akif İnci “Öğrencilerimize ve velilerimize sınava ve Başarı Koleji’ne göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için güzel bir sınav, güzel bir deneyim oldu. Sınav sonuçları hafta ortasından itibaren öğrencilerin velilerinin cep telefonlarına mesaj yoluyla iletilecektir. Öğrencilerimiz başarıları ölçüsünde ödüllendirilecektir” dedi.

Kaynak: İHA