Urla Sanat Sokağı’na Davet

Her ayın son pazar günü gerçekleşen Urla Sanat Sokağı etkinlikleri, mart ayının son Pazar günü de geleneği bozmayarak, ilçe halkına ve misafir gelenlere festival havasında güzel saatler yaşatacak.

Urla Sanat Sokağı’na Davet
Urla’nın tarihi Zafer Caddesi’nde, ihtişamlı ahşap Rum evlerinin gölgesinde kurulan stantlarda sanatın hemen hemen her çeşidini görebilir, canlı müzik eşliğinde sokaklarda dans eden insanlara rastlayabilirsiniz. Ayrıca özel eğitmenler eşliğinde yapılan zumba danslarına mutlaka katılmalısınız zira festival dans etmeden yaşanmaz.

Kimi zaman taş plaklardan kulağınıza Zeki Müren şarkıları ilişirken, birden Elvis Presley ile zamana yolculuk yapabilirsiniz. Tüm bu müzik ziyafetini dilerseniz, tahtadan ve örgüden yapılmış oyuncak stantlarını gezerken yaşayabileceğiniz gibi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen antikacıların eskimeyen değerlere sahip çıktığı eşyalarına dokunarak duygusal dakikalar yaşamanız da mümkün.

Stantları başında resim yapan sanatçıları izlerken, bir yandan onlarla sohbet edebilirsiniz. Kaybolmaya yüz tutmuş cam sanatını yerinde izlerken alacağınız hazzı, hat sanatının o özel yazı karakteriyle katbekat arttırabilirsiniz.

Sanat Sokağı, bir birinden ilginç stantları ile bu pazar da herkesi Urla’ya bekliyor .
Kaynak: İHA