Eski eşine talip oldu

İzdivaç programlarında yaşanan ilginç olaylara bugün bir yenisi daha eklendi. Evlenip boşanmış olan bir damat adayı eski eşine yeniden talip oldu.

Eski eşine talip oldu
Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın beraber sundukları '' Su gibi'' programının bugünkü bölümünde izleyenleri hayretler içinde bırakan bir gelişme yaşandı. Yaklaşık 1 aydır programa damat adayı olarak katılan Şükrü Bey, boşandığı eşine yeniden talip oldu.

‘NURCAN BENİ AFFET'
Dünkü programdan sonra uzun uzun düşündüğünü ifade eden Şükrü Bey, 3 yıl önce boşandığı eşini unutamadığını itiraf etti. Canlı yayında eski eşine seslenen Şükrü Bey, ‘Uykumdan uyansam aklıma o geliyor. Kalbimle yüreğimle onu çok seviyorum. Ona buradan yalvarıyorum. Nurcan beni affetmeni istiyorum' dedi.

‘HATAYI AFFEDERİM AMA YANLIŞI ASLA'
Canlı yayının ilerleyen dakikalarında ise büyük bir sürpriz yaşandı ve Şükrü Bey'in eski karısı Nurcan Hanım programa telefon bağlantısıyla katıldı. Şükrü Bey'in hem evlenme programlarına çıkmasından hem de barışmak istemesinden dolayı kızgın olduğunu ifade eden Nurcan Hanım, ‘Hatayı affederim ama yanlışı affetmem' diyerek barışma teklifini reddetti.