Artvin Askf Toplantısı Borçka'da Yapıldı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Artvin İl Temsilciliği toplantısı Borçka'da yapıldı.

Borçka Kapalı Spor Salonu'ndaki toplantıya, ASKF İl Temsilcisi Sadettin Dağ, Başkan Vekili Turgut Topal, Başkan Yardımcısı Erdoğan Albayrak, Genel Sekreteri Necmi Asuman, Kültür Faaliyetleri Sorumlusu Ersin Altın, Artvin Telekomspor Futbol Sorumlusu Başkanı Mustafa Aslan, Livane Gençlikspor Kulübü Başkanı Mustafa Kongur, Borçka Şehit Savaş Gedik Lisesi Spor Kulubü Başkanı Erkan Atasert, Murgulspor Kulübü yöneticisi Şaban Karaca ve Borçka Gençlikspor Kulübü Başkanı Hamit Kurt katıldı.

Sadettin Dağ, yaptığı konuşmada, kulüpler arasındaki sıkıntıları geride bırakacaklarını belirterek, ''Borçka ilçesinde bazı sıkıntıların olduğunu biliyorum. Artvin'de ya da ilçelerde, herhangi bir yerdeki sorunu her daim irdelemek ve çözümleri en kısa zamanda bitirmek istiyoruz. 31 Mart Pazar günü yapılacak 2. Olağan Genel Kurul seçimlerimizde bizimle birlikte devam etmek isteyen arkadaşlarımızla istişare yapıp önümüzdeki süreçte neler yapılabileceğimizi masaya yatırıp gençlerimize yardımcı olmak istiyoruz'' dedi.

Artvin'de 7 kategoride, 31 takımla futbol faaliyetlerini yürüttüklerini kaydeden Dağ, ''ASKF İl Temsilciliği olarak bir sloganımız var; 'Artvin'i olimpiyat kenti' yapmak. Bunun için her daim birlik beraberlik içerisinde Artvinli gençlerimiz için daha iyi spor faaliyetleri yürütmenin çabası içindeyiz'' diye konuştu.

Muhabir: Bülent Atasert

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA