Vakfıkebir’e Otistik Engelliler Okulu Yapılacak

İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve beraberindeki heyet, otistik engelliler için Vakfıkebir’e 1,5 kilometre uzaklıkta Tonya karayolu üzerindeki belediyeye ait 8 dönümlük arsa üzerinde yapılacak okul alanında incelemelerde bulundu.

Trabzon’un batısında bulunan ilçelerdeki otistik engelli çocukların eğitim görebilecekleri okulun fizibilite çalışmalarını yerinde görmek için Vakfıkebir’e gelen İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, “Trabzon’un batısındaki İlçelerimizde yer alan ve özel eğitim gereksinimi olan öğrencilerimize bir okul yapabilmek amacıyla bina veya arsa arayışımız var. Vakfıkebir’e gelmekteki ve incelemelerde bulunmaktaki amaçlarımızdan biri de bu. Arkadaşlarımızla birlikte arsa bulmanın zor olduğu Vakfıkebir’de, Beşikdüzü’nde veya Çarşıbaşı’nda uygun bir arsa bulabilirsek, Valiliğimiz aracılığı ile bir okul talebimiz olacak” şeklinde konuştu.

İncelemelere Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, İlçe Milli eğitim Müdürü Şahin Işık, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Balta da katıldılar.