Fevzipaşa Marka Cadde Olacak

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, FAGİDER üyeleriyle bir araya geldi.

Fevzipaşa Marka Cadde Olacak
FAGİDER Onursal Başkanı Ekrem Özkaymaz, Başkan Demir’e, Fevzipaşa Caddesini marka cadde yapmak için birlikte çalışma önerisinde bulundu. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Girişimci İşadamları Derneği (FAGİDER) üyelerine, Laleli ve çevresinde yapılan dış cephe ve yol çalışmalarını anlattı. Demir ve FAGİDER üyesi iş adamları Beyazıt Meydanı’nda bir araya gelerek, Beyazıt’tan Laleli’ye yapılan çalışmaları yerinde gördü. Başkan Mustafa Demir iş adamlarına, Son yıllarda bölgede yaptıkları yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Demir, “Laleli’de 840 binanın dış cephesini yeniledik. Cephe yenileme çalışmalarına sadece Laleli’de değil, Fatih’in diğer bölgelerinde de devam ediyoruz. Hedefimiz tarihi eserlerimize sahip çıkmak ve ihya etmek. Medeniyetimizin göstergesi olan eserleri geleceğe taşımalıyız, şehrin mimarisini güzelleştirmeliyiz. Bunun için çalışıyoruz. Fatih gibi binlerce yıllık geçmişi olan, her karış toprağında tarih kokan bir ilçede yaşamanın bilincine varmalıyız. Medeniyetimizi kötü göstermeye kimsenin hakkı yok. Bu sebeple ülkemize ve Fatihimize gelen turistler yabancı değil, bizim evimize gelmiş misafirlerimizdir. Eminönü bölgesinin büyük bir kısmını yayalaştırdık. Eminönü, Fatih’in misafir odasıdır. Ona gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

Başkan Mustafa Demir, ilçenin temizliği için 24 saat çalıştıklarını da ifade etti.

FAGİDER Onursal Başkanı Ekrem Özkaymaz ise Başkan Demir’e, Fevzipaşa Caddesini birlikte daha da güzelleştirme önerisinde bulunarak, Başkan’dan tabela kirliliğine Son verilmesini istedi. Özkaymaz ayrıca, Fevzipaşa Caddesini marka cadde yapmak için birlikte çalışma önerisinde bulundu.

Konuşmaların ardından FAGİDER Başkanı Ayla Erdim Başkan Mustafa Demir’e, çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti .
Kaynak: İHA