Bursa Mobilya Üreticileri Bir Araya Geldi

Bursa'da faaliyet gösteren mobilya üreticileri, Bakış Kapak firmasının organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Bursa Mobilya Üreticileri Bir Araya Geldi
Bakış Kapak Genel Müdürü Bünyamin Ateş, Bursalı mobilyacılara Bakış Kapak bünyesinde kapı üretiminin yakın zamanda başlayacağı müjdesini verdi. Bursa Beşveler Sanayi (BSS) İşletme Kooperatifi Solonunda düzenlenen yemeğe, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetimi, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi Yönetimi, Bakış Kapak Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazır Bulan, Bakış Kapak Genel Müdürü Bünyamin Ateş, Bakış Kapak Güney Marmara Bölge Sorumluları Mehmet Turan ve Turan Şişman ile yaklaşık 500'e yakın Bursalı mobilya üreticisi katıldı

Sohbet havasında geçen yemekte söz alan Bakış Kapak Genel Müdürü Bünyamin Ateş, Bakış kapak bünyesinde üretime başlayacak olan kapı üretiminin yakın zamanda hizmete gireceği müjdesini verdi. İhracat yapan firmanın ülkesine olan katkısının çok büyük olduğuna değinen Ateş, "Yurt dışından yüzlerce firma gelip buralarda bizlere ürün satıyor. Yatırımlarımızı doğru gerçekleştirirsek Türkiye'den de yurt dışına malzeme götürüp satabiliriz. Bu bir hayal değil. Türkiye olarak bunu gerçekleştirebilecek gücümüz var" dedi.

Hedeflerinin öncelikle müşteri memnuniyeti kazanmak olduğunun altını çizen Bakış Kapak Güney Marmara Bölge Sorumluları Mehmet Turan ise, yaklaşık 3 ay içerisinde başlayacak olan kapı üretiminde de bu hedeften şaşmayacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA