Bingöl’de ‘Yüz Güler Yüz’ Vali’yle Buluştu

Bingöl’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ’Yüz Güler Yüz’ projesi kapsamında 8-14 Mart tarihleri arasında İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını dolaşan 50 kız, 50 erkek öğrenci; gezi dönüşünde Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer’le biraraya gelerek sohbet etti.

Bingöl’de ‘Yüz Güler Yüz’ Vali’yle Buluştu
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yeni Spor Salonu’nda çok samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, Vali Güvençer’e gezi hatıralarını anlatan gençler, ilk defa uçağa ve vapura bindiklerini, İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerine kaldıklarını belirterek bu anlamda çok şanslı olduklarını ve bu tür gezilerin devam etmesi temennisinde bulundular.

Vali Güvençer, geleceğin teminatı olan gençleri çok önemsediklerini, gençlerle yaptığı sohbetten büyük keyif aldığını söyleyerek gençlerin aktardığı tüm bilgilerin ve düşüncelerin kendisi için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Programa; Vali Güvençer’in yanısıra Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan ve proje kapsamında İstanbul gezisine katılan 100 öğrenci katıldı.

Kaynak: İHA