Ak Parti İl Başkanı Baydar:

28.03.2013-Ardahan Ak Parti İl Başkanı Yunus Baydar, Ak Parti'nin hizmete devam edeceğini belirterek, ''Amacımız hizmet ve hizmet için yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Baydar:
Baydar, Gazetecilerele bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Baydar, Ardahan'ın kalkınması ve gelişmesi için yoğun bişr şekilde çalıştıklarını ifade ederek, ''Yeni bir yıla, yeni bir döneme giriyoruz. 2013 yılı Ardahan için yatırım yılı olacak. Daha önce yaptığımız ve Ardahan'a kazandırdığımız hizmetlerin daha iyilerini kazandırmanın gayret ve derdi içinde olacağız. Bizim sadece tek bir isteğimiz var, kimsenin boş işlerle uğraşmaması ve Ardahan için daha güzel şeylere imza atmak için zaman ayıralım. Kimse, söze itibar etmiyor, icraata bakıyor. Kimse, söze itibar etmiyor, icraata bakıyor.'' diye konuştu

Baydar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ardahan'a çok pozitif baktığını da hatırlatarak, ''Başbakanımız, en Son Ardahan'a geldiğinde çok memnun bir şekilde ayrılmıştı. Bu bizim için mutluluk verici bir olay. Hatta Ardahan'ın sorunu ve sıkıntısını rahatlıkla bizzat kendisine iletebiliyorum. Bu bizim ve Ardahan için çok önemli bir nokta. Hizmet için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz'' dedi.

Baydar ayrıca , Ardahan Belediyesi'nin çalışmalarını taktirle karşıladığını belirterek, Ak Parti yönetiminin olduğu her noktada hizmetlerin taktire şayan olduğunu da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA